Skip to main content

Zwanger.Fit.Go

In een kleine groep 10 weken lang veilig en verantwoord (leren) trainen op jouw eigen niveau. Door meer inzicht te krijgen in jouw eigen lichaam, ontwikkel je de kennis en het zelfvertrouwen om fysiek en mentaal optimaal voorbereid te zijn op jouw bevalling.

Wil jij zo sterk en krachtig mogelijk door deze bijzondere periode van jouw leven? Meld je dan gauw aan en train met en ontmoet andere zwangeren uit jouw omgeving.

Trainingstijd

Donderdag 20.30 – 21.15 uur
Zaterdag 09.15 – 10.00 uur

Paramedisch centrum Bloemsaat
Collegeweg 2c, Raamsdonksveer

Voordelen

Trainen tijdens jouw zwangerschap…

  • … is goed voor jou en jouw kindje.
  • … verlaagt de kans op en draagt bij aan een verlichting van zwangerschapskwalen, zwangerschapsdiabetes, lage rugklachten en bekken(bodem)klachten.
  • … zorgt ervoor dat je beter slaapt
  • … zorgt ervoor dat jij je mentaal en fysiek sterk voelt tijdens de zwangerschap.
  • … zorgt ervoor dat jij je mentaal en fysiek zo krachtig mogelijk voorbereidt op jouw bevalling
  • … met andere zwangeren uit de omgeving leidt tot hele fijne, herkenbare en waardevolle gesprekken.

Inschrijving sluit 3 februari. Vol = vol.

Kosten Zwanger.Fit.Go

In verband met mijn eigen zwangerschap start de 10-weekse training eenmalig tegen een speciaal tarief. Vanaf september gaan de reguliere lessen van start tegen de normale tarieven. Dat betekent dat jij nu extra voordelig kunt trainen. Wees er wel snel bij, want er is maar plaats voor maximaal 6 personen.

Normaal €195,-

Nu eenmalig voor €150,-
Start op 10 februari 2024

Eerstvolgende lessen starten vanaf september, na mijn zwangerschapsverlof. Volg @mind.fit.go om als eerste op de hoogte te zijn.

Meer informatie over de lessen

10 weken small group krachttraining

10 weken trainen in een kleine groep van 4-6 deelnemers. Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht en kan er op jouw eigen niveau getraind worden. Starten met de training kan wanneer je tussen de 15 en 26 weken zwanger bent, zowel voor gevorderde als beginnende sporters.

Fysiek en mentaal fit

Tijdens de lessen is er naast de fysieke gezondheid ook aandacht voor de mentale gezondheid. Hormonen, lichamelijke veranderingen, twijfels, angst, alles is bespreekbaar!

Ook met bekken(bodem)klachten

Vaak is het juist goed om dan te trainen, omdat op een juiste manier trainen ervoor kan zorgen dat de klachten verminderen. Je leert tijdens de lessen dan ook hoe je op een verantwoorde wijze kunt sporten en bewegen, ook buiten de lessen om. Daarnaast zijn er korte lijntjes met bekken(bodem)fysiotherapeuten en verloskundigen, waardoor we indien nodig snel kunnen schakelen. Let wel, ben je onder behandeling van een specialist, vraag dan eerst even goedkeuring.

Trainingen door een gecertificeerde pre- en postnataal fitness trainer

Alle lessen worden gegeven door Evelyne. De focus bij de lessen ligt op een juiste manier van bewegen in combinatie met een juiste manier van ademhalen. Om ervoor te zorgen dat jij echt op jouw eigen niveau kunt trainen, is er gekozen voor een small group training. Zo is er tijd en ruimte om de aandacht te kunnen geven die jij verdient.

Medische zwangerschap

Vaak is het juist goed om tijdens een medische zwangerschap onder vakkundige begeleiding te trainen. Bij een goedkeuring van jouw gynaecoloog, ben je dan ook van harte welkom om mee te trainen met Zwanger.Fit.Go!

Favicon Mind.Fit.Go

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd of jij mee kunt trainen of heb je een andere vraag? Kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met me op via het contactformulier.

Een persoonlijke aanpak gericht op
een optimale gezondheid voor jou en jouw kindje