Skip to main content

Hi!

Ik ben Evelyne. Moeder van onze dochter (aug. 2022) en zwanger van onze zoon (mei 2024). Van jongs af aan heb ik altijd sportlessen gegeven, van turnlessen tot gymlessen in het speciaal basisonderwijs en van zwemlessen tot aan personal training. Al deze lessen hadden wel iets met elkaar gemeen: tijdens het sporten kwam ook het mentale aspect aan bod. Dat vind ik zo mooi, het sporten en bewegen laat je niet alleen fysiek beter voelen, maar ook mentaal!

Mind.Fit.Go

Het menselijk lichaam vind ik ontzettend interessant. Hoe alles invloed kan hebben op je (ervaren) gezondheid en hoe kleine veranderingen in je leefstijl zo’n groot verschil kunnen geven, zowel van voeding, mindset, bewegen als rust.

Toegankelijke informatie delen, gewoon in begrijpbare taal, zodat jij zelf een bewuste keuze kunt maken. Kleine veranderingen en kennis over jouw eigen lichaam, dát is wat het verschil gaat maken in jouw (ervaren) gezondheid en dat is wat je vindt bij Mind.Fit.Go!

Pre- en postnatale krachttraining

Tijdens de zwangerschap van onze dochter in 2022, wilde ik graag veilig en specifiek door blijven trainen om me zo fit mogelijk te blijven voelen en me goed voor te bereiden op de bevalling. Ik merkte echter dat er in de omgeving met name groepslessen zijn waar weinig ruimte is voor een persoonlijke aanpak. Ieder lichaam is namelijk anders en zeker tijdens de zwangerschap is het van belang om te trainen binnen jouw grenzen. Zo is het ook met het herstel na de bevalling. Elk herstel verloopt anders. Om weer goed en optimaal te kunnen herstellen, is het van belang dat er ruimte is voor een persoonlijke aanpak waarbij rekening gehouden wordt met jouw lichaam.

Daarom ben ik in 2023 opgeleid tot pre- en postnataal fitness trainer. Als ik had geweten wat ik nu weet, dan had ik dat tijdens mijn vorige zwangerschap anders aangepakt! Niet alle klachten zijn te verhelpen, maar door de specifieke aanpak heb ik zoveel baat bij de trainingen. Dat wil ik graag met anderen delen! Daarom starten er vanaf september reguliere lessen pre- en postnatale krachttraining.

Tijdens mijn eigen zwangerschap lijkt het me ook erg leuk om met anderen zwangeren en moeders in contact te komen en hen te begeleiden naar een fitte zwangerschap en een krachtig herstel na de bevalling. Daarom start er in februari 2024 alvast eenmalig een groep Zwanger.Fit.Go en Mama.Fit.Go. Train je mee? Het lijkt me leuk om je te leren kennen!

Kosten lessen

Vanwege mijn eigen zwangerschap starten beide 10-weekse trainingen eenmalig tegen een speciaal tarief. Vanaf september gaan de reguliere lessen van start tegen de normale tarieven. Dat betekent dat jij nu extra voordelig kunt trainen. Wees er wel snel bij, want er is maar plaats voor maximaal 6 personen per les.

Normaal €195,-

Nu eenmalig voor €150,-

Gratis intake

Een persoonlijke aanpak gericht op
een optimale gezondheid voor jou en jouw kindje