Skip to main content

Mama.Fit.Go

De eerste weken vliegen voorbij met jouw kleintje(s). Hoe je deze periode ook beleeft, alles is goed. Wat alle (net) bevallen dames gemeen hebben is dat zij moeten herstellen van de zwangerschap en de bevalling. De een herstelt hier sneller van dan de ander, maar in alle gevallen is het van belang om verantwoord op te bouwen.

Vanaf minimaal 6 weken na de bevalling kun je starten met de Mama.Fit.Go lessen. Ook als het al wat langer geleden is dat je bevallen bent, ben je welkom bij deze training. Door de kleine groep en de ruimte voor persoonlijke aandacht leer je om op jouw eigen tempo en niveau weer optimaal op krachten te komen, zowel fysiek als mentaal.

Trainingstijd

Donderdag 20.30 – 21.15 uur
Zaterdag 10.15 – 11.00 uur

Paramedisch centrum
Collegeweg 2c, Raamsdonksveer

Voordelen

Door op een juiste manier te (leren) trainen na jouw bevalling, kun je …

  • … op een veilige en verantwoorde wijze jouw mentale en fysieke kracht weer opbouwen.
  • … optimaal herstellen voor je bekkenbodem en core.
  • … het herstelproces van jouw lichaam beter begrijpen, waardoor je ook na de 10 weken trainen zelf verantwoorde keuzes kunt maken om verder op te bouwen naar jouw eigen niveau en/of sport.
  • … waardevolle en herkenbare gesprekken voeren met andere moeders.

Inschrijving sluit 3 februari. Vol = vol.

Kosten Mama.Fit.Go

In verband met mijn eigen zwangerschap start de 10-weekse training eenmalig tegen een speciaal tarief. Vanaf september gaan de reguliere lessen van start tegen de normale tarieven. Dat betekent dat jij nu extra voordelig kunt trainen. Wees er wel snel bij, want er is maar plaats voor maximaal 6 personen.

Normaal €195,-

Nu eenmalig voor €150,-
Start op 10 februari 2024

Eerstvolgende lessen starten vanaf september, na mijn zwangerschapsverlof. Volg @mind.fit.go om als eerste op de hoogte te zijn.

Meer informatie over Mama.Fit.Go

Wekelijkse small group training

Elk herstel verloopt anders, daarom is er gekozen om wekelijks te trainen in een kleine groep van 4-6 deelnemers. Zo is er voor iedereen alle aandacht en ruimte om weer verantwoord op te bouwen. Ook leer je hier andere moeders kennen voor herkenbare en waardevolle gesprekken. De lessen vinden plaats in de trainingszaal van Bloemsaat, Fysio in beweging. Genoeg materialen dus om elke les weer lekker te trainen op jouw eigen niveau!

Fysiek en mentaal fit

Fysieke en mentale gezondheid kunnen we niet los van elkaar zien. Tijdens de lessen zal het mentale stuk ook aan bod komen. Er gebeurt ontzettend veel in deze periode, daarbij gieren de hormonen door je lichaam en is slapen vast niet meer wat het ooit geweest is. Dit kan allemaal invloed hebben op hoe je je voelt. De tips en tools helpen jou om ook mentaal zo krachtig mogelijk te zijn.

Ook met bekken(bodem)klachten

De bevalling is niet niks voor de bekkenbodem. Mogelijk ervaar je hier nog klachten van. Weet dat het vaak juist goed is om het trainen verantwoord weer op te pakken. Dit draagt bij aan een beter herstel. Ben je onder behandeling van een bekken(bodem)fysiotherapeut of een andere specialist? Vraag dan eerst even goedkeuring, maar in de meeste gevallen kun je gewoon mee trainen! 

Gecertificeerde pre- en postnataal fitness trainer

Ik heb ruime ervaring met het coachen van mensen, daarnaast ben ik ook specifiek opgeleid om zwangeren en (net) bevallen vrouwen te begeleiden tijdens het sporten. Er gebeurt veel met het vrouwelijk lichaam tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna. Ook komen er veel specifieke klachten kijken bij deze periode. Ik ben opgeleid om jou persoonlijk te begeleiden en oefeningen indien nodig aan te passen aan jouw situatie. Daarnaast weet ik wanneer het goed is om door te verwijzen naar een andere specialist (bekken(bodem)fysiotherapeut, verloskundige en/of huisarts). Mind.Fit.Go heeft korte lijntjes en goede samenwerkingen met erkende therapeuten. 

Favicon Mind.Fit.Go

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd of jij mee kunt trainen of heb je een andere vraag? Kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met me op via het contactformulier.

Een persoonlijke aanpak gericht op
een optimale gezondheid voor jou en jouw kindje